Wie ik ben

  Mijn naam is Rahne Meeder, in 2012 ben ik afgestudeerd als Webmaster aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam. Ik woon in Zuid-Holland en ben de trotse eigenaresse van een Tamaskan teefje genaamd Konah. Naast het maken van websites besteed ik mijn tijd graag aan mijn hond.

  Mijn moeder is altijd een grote fan geweest van de X-men. Ik ben vernoemd naar een van de characters uit de strip, Rahne Sinclair. Rahne Sinclair werd als mutant geboren in Schotland, ze heeft de gave om geheel of gedeeltelijk in een rode wolf te veranderen. Haar mutanten naam is Wolfsbane.

   

  Wat ik doe

  Wolfsbane Creations ontwerpt voornamelijk websites voor honden fokkers, verenigingen en bedrijven in de dierenbranche, maar ook voor overige bedrijven en zelfstandigen kan ik wat betekenen. Naast het maken van websites kan ik o.a. ook logo’s, visitekaartjes en advertenties ontwerpen.

  Op zoek naar een betaalbare website voor je kennel, vereniging of bedrijf? Net gestart en heb je een visitekaartje nodig, of misschien verwacht je binnenkort een nest pups en wil je deze graag online aankondigen op een aantrekkelijke manier? Neem gerust eens contact op om te vragen naar de mogelijkheden.